Фото УНИАН

Це сталося після того, як близько 150 активістів почали кидати петарди і виникла бійка з міліціонерами, повідомляє Лівий берег.

Велика частина активістів втекла в бік станції метро "Палац "Україна", після чого міліціонери повернулися до палацу мистецтв.

Коли мітингувальники спробували підійти до них, міліція знову застосувала силу.

Відео дня

Як повідомили УНІАН у прес-службі ГУМВС Києва, міліція затримала чотирьох осіб, які брали участь в акції проти концерту Ані Лорак.

Повідомляється, що агресивно налаштовані молоді люди біля палацу "Україна" влаштували бійку з правоохоронцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВ Одесі міліція кийками "втихомирила" евромайдановцев, намагалися зірвати концерт Ані Лорак

"Біля станції київського метрополітену "Палац Україна" зібралися близько 100 осіб, які рушили до центрального входу палацу "Україна". Агресивно налаштовані активісти намагалися прорвати кордон правоохоронців і потрапити в приміщення концертного залу. При цьому мітингувальники почали кидати в бік працівників міліції каміння, яйця, петарди, а також застосували кийки та сльозогінний газ", - йдеться в повідомленні.

У результаті сутичок один працівник міліції отримав травму руки, а у солдата Нацгвардії в результаті вибуху петарди було травмовано обличчя. Ще п'ятеро правоохоронців отримали хімічне отруєння внаслідок застосування проти них сльозогінного газу.