телевизор / rusbase.vc

Керівник луганської філії Концерну РРТ за українські кошти організував трансляцію сепаратистського телеканалу у так званій «ЛНР».

Про це повідомили УНІАН у прес-службі голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля. 

«Замість того, щоб переїхати з окупованого Луганська на контрольовану Україною територію і забезпечити трансляцію українських телеканалів у прифронтових селах, директор луганської філії Концерну РРТ Володимир Улезько фіктивно перереєстрував переїзд підприємства в Лисичанськ, а сам з персоналом і бухгалтерією залишився в Луганську», - заявив Москаль. 

Відео дня

Читайте такожТерористи всю ніч обстрілювали Станицю Луганську і Щастя - Москаль

За його словами, Улезько «організував там трансляцію сепаратистського телеканалу «Луганськ-24» (який виходить на частоті колишнього обласного телебачення), а також російських пропагандистських каналів, та обслуговує передавачі, які подають сигнал у тому числі на контрольовану Україною територію. Мої неодноразові вимоги приїхати у Сєверодонецьк Улезько ігнорував. Він відверто працює на сепаратистів, влаштував проти України інформаційну диверсію і при цьому досі отримував українську зарплату, оскільки офіційно начебто працював у Лисичанську. Цього тижня, після мого звернення, Улезька нарешті звільнили з посади».