Акции прошли также в Славянске и Краматорске / artemgetman.blogspot.com

Сьогодні, 25 січня, у багатьох містах України пройшли акції пам'яті жертв обстрілу бойовиків в Маріуполі. Зокрема: у Києві, Львові, Слов'янську, Краматорську та інших містах.

У центрі Львова переселенці з Донецької і Луганської областей вшанували пам'ять загиблих 24 січня під час обстрілу терористами мирних жителів Маріуполя.

Читайте такожМаріуполь після трагедії: місцеві мешканці розповіли про обстріл бойовиків (відео)

Відео дня

Як передає кореспондент УНІАН, на проспекті Свободи, біля пам’ятника Тарасу Шевченку кілька сотень жителів сходу України, які тимчасово проживають у Львові, хвилиною мовчання вшанували пам‘ять загиблих внаслідок обстрілу "Градами" жителів Маріуполя.

Вони запалили лампадки і розгорнули плакати з написами: «Маленькая точка на карте – большая трагедия Украины»; «Я – Маріуполь»; «Мариуполь – мы с тобой»; «Маріуполь – співчуваємо! Миру вашому дому і тиші”; "ДНР" та "ЛНР" – терористи”; "Донецьк, Волноваха, Маріуполь – хто наступний?!".

До учасників акції приєдналися львів‘яни, вони принесли квіти і свічки, які запалили на вшанування пам"яті невинних жертв тероризму на Донеччині. Вони також разом із переселенцями закликали країни ЄС та НАТО не потурати ворогові та надати Україні військову допомогу.

Читайте такожСили АТО знищили частину "Градів", з яких бойовики обстріляли Маріуполь

Також більше тисячі осіб зібралися на мітинг в Слов'янську і Краматорську, повідомляє 5 канал. Люди тримали в руках плакати з написами "Я - Маріуполь". Також люди виступили з закликами засудити дії терористів "ДНР" і "ЛНР". І закликали владу Росії припинити постачання бойовикам зброю і вивести з території України всіх своїх найманців.