Процес поновиться сьогодні в Київському районному суді Харкова в 14:00 / Kharkiv Today

Сьогодні, 6 лютого, у Харкові стартують дебати у справі про смертельну ДТП на вулиці Сумській. На минулому засіданні суд відхилив клопотання про відвід експертів, після чого перешкод для переходу до наступної стадії процесу не залишилося.

Про це пише харківське видання NewsRoom.

Читайте такожКривава ДТП у Харкові: суд ухвалив нове рішення у справі Зайцевої

У ході дебатів, які, найімовірніше, розтягнуться на кілька засідань, виступлять не тільки представники обвинувачених і жертв страшної аварії, але також родичі загиблих. Процес поновиться сьогодні в Київському районному суді Харкова о 14:00.

Як повідомляв УНІАН, 8 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова відбулося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора з перевищенням дозволеної швидкості, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого перебував 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ять людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

Суд взяв під варту Дронова та Зайцеву на час проведення розслідування по справі. Перші аналізи показали наявність в організмі Зайцевої опіатів.