REUTERS

Це випливає з вакансії керівника цього представництва, яка з'явилася на сайті компанії та її сторінці у професійній соцмережі LinkedIn, повідомляє "Українська правда".

Новий менеджер повинен працювати над зростанням бізнесу Uber в Києві, контролювати якість послуг, представляти компанію на різних заходах і піар-акціях, справлятися з можливими юридичними і законодавчими проблемами, допомагати розширювати бізнес на інші міста, а особливо – підвищувати прибуток та пасажиропотік.

Читайте такожУ Франції заборонять онлайн-сервіс UberPOP через масові протести таксистів

Відео дня

Як відомо, сервіс Uber дозволяє користуватися таксі значно дешевше, безпосередньо зв'язуючи клієнтів та водіїв. Компанія також запустила послугу UberPOP, яка дозволяє замовляти одну й ту ж машину кільком попутникам, що робить ціну ще нижчою.

Завдяки цьому сервіс став серйозним конкурентом традиційним службам таксі у багатьох містах світу, а в деяких країнах його забороняли законодавчо, зокрема – в Італії, Іспанії, Голландії, Індії та Німеччині.

Раніше УНІАН повідомляв, що французькі таксисти влаштували одноденний страйк, протестуючи проти системи онлайн-замовлення таксі Uber.