Фото УНИАН

Як повідомляє прес-служба голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, силовики продовжують відпрацьовувати область на предмет виявлення незаконного ігрового бізнесу.

Учора ввечері в Ужгороді по вул.Грушевського на першому поверсі багатоповерхівки міліція закрила нелегальний ігровий зал із дев’ятьма спеціально обладнаними комп’ютерами, за якими в азартні ігри грали троє ужгородців.

Читайте такожЗавтра почнеться набір у патрульну поліцію Закарпаття

Відео дня

Загалом за останні дві доби у Закарпатській області закрито вісім підпільних залів ігрових залів – два в Ужгороді, три - в Мукачевому, по одному - у Сваляві, Перечині та с.Білки Іршавського району.

Крім того, за даними прес-служби голови ОДА, минулої доби спроб контрабанди великих партій тютюнових виробів чи переправлення нелегалів на Закарпатті не зафіксовано.

На кордоні складено всього три протоколи про незначні адміністративні порушення.

Читайте такожПрезидент призначив начальника Управління СБУ в Закарпатській області

Проводяться оперативно-розшукові заходи з виявлення нових нелегальних оптових баз, де можуть зберігатися призначені для контрабанди сигарети.

Раніше УНІАН повідомляв, що Москаль назвав Львівську тютюнову фабрику основним постачальником сигарет, які потім нелегально переправляються за кордон.