Джелял / Радио Свобода

У Криму затримано підозрюваного у вбивстві двох кримських татар - Мемета Селімова і Османа Ібрагімова, які були знайдені мертвими у суботу, 29 серпня.

Про це повідомив заступник голови Меджлісу Нариман Джелял у Фейсбук.

«Як повідомили сьогодні вранці, вбивця затриманий. За останньою інформацією, конфлікт між вбивцею і молодими хлопцями розгорівся через дівчину. Чи були вони у стані алкогольного сп'яніння, наразі не відомо, але знайомі характеризують їх як позитивних і непитущих, принаймні, надмірно», – зазначає заступник голови Меджлісу.

Відео дня

Читайте такожВ анексованому Криму зникли троє кримських татар (фото)

Також він висловив подяку за оперативну роботу низці співробітників правоохоронних органів Криму.

Як повідомляє Крим.Реалії, Мемет Селімов, 1986 року народження, і Осман Ібрагімов, 1988 року народження, імовірно, могли бути викрадені і утримувалися невідомими особами в Сімферополі або передмісті. Тіла обох хлопців зі слідами ножових поранень були виявлені закопаними неподалік від кафе у селі Богданівка під Сімферополем 29 серпня.

Після анексії Криму на півострові безслідно зникли кілька кримських татар. Слідчий комітет у Криму порушив кримінальні справи, однак про місцезнаходження цих людей до цього часу нічого невідомо. Справи порушені за статтями про вбивство або викрадення.