На железнодорожных путях установлены два больших бетонных блока и противотанковый еж / Facebook/Блокада Криму/Правий сектор

Про це у своєму Twitter повідомляє прес-служба руху "Правий сектор".

"Нещодавно у МіністерствіінфраструктуриУкраїниприйняли рішення дозволитипоставкивантажівназавод «КримськийТитан», якийзнаходитьсянатериторіїокупованогоКриму. ЩобВирозуміли, цесталося через кілька днівпісля початкуоперації з блокади. Щосказати? Всяцяситуація прекрасноілюструєпринципиімеханізмироботирежиму внутрішньоїокупації", - йдеться в повідомленні «Блокада Новини/Правий сектор» на сторінці у Facebook.

На железнодорожных путях установлены два больших бетонных блока и противотанковый  / Facebook/Блокада Криму/Правий сектор

Як уточнює журналіст, заступник головного редактора телеканалу АТR Айдер Муждабаєв, активісти встановили на залізничних коліях два великих бетонних блоку і протитанковий їжак.

Відео дня

НОВИНА ДНЯ З БЛОКАДИ КРЫМАСегодня, в понеділок, 28 вересня, опівдні, в районі села Червоний Чабан Херсонської обл...

Posted by Айдер Муждабаєв on 28 вересня 2015 р.

Про засипані шляхи і припинення поставок сировини на "Кримський титан" також заявив "глава" Криму Сергій Аксьонов. За його інформацією, запасів сировини підприємству вистачить на місяць. Офіційні коментарі з боку керівництва підприємства відсутні.

Читайте такожБлокада Криму: Залізнична гілка на півострів перекрита бетонними блоками

Як повідомляв УНІАН, 20 вересня розпочалася безстрокова акція з блокування вантажного транспорту, який везе товари до Криму, ініційована Меджлісом кримськотатарського народу. За інформацією координаційної ради акції, через адміністративний кордон безперешкодно будуть пропускати пішоходів і легковий транспорт.

Ініціатори блокади вважають, що українські компанії повинні припинити торговельні відносини з Кримом, оскільки територія півострова була окупована Російською Федерацією.

Facebook/Блокада Криму/Правий сектор / Facebook/Блокада Криму/Правий сектор