фото: УНИАН

Про це повідомляє прес-служба правозахисної групи "Січ" на сторінці в Facebook.

"Корбана перевезли до Києва і викликали йому безкоштовного адвоката. Тобто наших ледь не придушили бусики, а безоплатного - викликали", - сказано в повідомленні.

Відео дня

Зараз Геннадій Корбан знаходиться в слідчому ізоляторі СБУ. Йому в Генпрокуратурі готують нові підозри. 

Читайте такожУ СБУ розповіли, чому силовики доставили Корбана до Києва

Як повідомляв УНІАН, 31 жовтня у Дніпропетровську пройшли обшуки в будинку лідера «УКРОП» Корбана та його батьків, а також у будинку голови правління «Фонду оборони країни» Павла Хазана.

Потім Корбана доставили в Головне слідче управління Генпрокуратури в Києві. Згодом стало відомо, що Корбан знаходиться в слідчому ізоляторі СБУ.

2 листопада Новозаводський райсуд Чернігова розпочав розгляд подання прокуратури про обрання Корбану запобіжного заходу.

Сьогодні, 3 листопада, СБУ вивезла Корбана в невідомому напрямку, судове засідання не розпочалося. О 8.40 закінчився 72-годинний термін утримання Корбана під вартою. Пізніше стало відомо, що Корбана повернули до київського СБУ.

Треш і фарш.Корбана перевезли до Києва і викликали йому безоплатного адвоката. Тобто наших ледь не придушили бусіком, а безоплатного - викликали. Слідкуйте: https://www.youtube.com/watch?v=lf7YoqRF5GU

Posted by Правозахисна Група "СІЧ" on 3 листопада 2015 р.