фото: УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, Грабовський заявив, що звертатиметься до свого підзахисного Александрова російською мовою.

Проти цього висловив заперечення один з прокурорів, який зазначив, що не розуміє російської достатньою мірою, та один з потерпілих – поранений під час затримання спецпризначенців боєць, який заявив, що не бажає слухати виступ адвоката “мовою окупанта”.

Читайте такожЄрофєєв та Александров не визнають своєї вини по жодному з обвинувачень

Відео дня

В результаті було досягнуто компромісу: Грабовський озвучив звернення до свого клієнта російською, а потім українською мовами.

Як повідомляв УНІАН, 16 травня сили АТО затримали в зоні бойових дій в Луганській області двох російських військовослужбовців, співробітників ГРУ РФ - капітана Єрофєєва і сержанта Александрова.

Під час допиту Єрофєєв зізнався, що очолював диверсійно-розвідувальну групу з 12 осіб, до складу якої входив Александров.

Наприкінці серпня досудове розслідування стосовно Єрофєєва і Александрова було завершено. Російські військовослужбовці обвинувачуються у вчиненні ряду злочинів. У даний час Голосіївський райсуд Києва розглядає провадження проти них.