Стационарные блокпосты заменят мобильными / Фото УНИАН

У Сумах запроваджують нову систему контролю за в’їздом в місто: існуючі стаціонарні блокпости замінять на мобільні.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час апаратної наради в міськраді повідомив начальник сектору Сумського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Сумській області Микола Мальцев.

«Нині на основних в’їздах в місто встановлені стаціонарні блокпости, які обладнані системами відеоспостереження. Впровадження мобільних блокпостів дозволить на 100% контролювати всі околиці міста, зокрема в районах Червоного села, Баранівки, Веретинівки тощо», - зазначив Мальцев.

Відео дня

Читайте такожУкраїнські блокпости посилили оборонними комплексами за стандартами НАТО та США (фоторепортаж)

За його інформацією, вказані заходи дозволять не тільки оперативно перекрити всі в’їзди та виїзди з міста, але й збільшити кількість автопатрулів, що цілодобово будуть пильнувати за порядком на вулицях обласного центру.

Крім того, керівництво ГУНП в області прийняло рішення про створення єдиного центру керування нарядами, які здійснюють охорону громадського порядку на території обласного центру. З цією метою всі державні та недержавні організації, що здійснюють охоронну діяльність, будуть переведені на єдину радіочастоту поліції.

«Нововведення дозволять збільшити ефективність корегування роботи піших і автопатрулів, оперативніше реагувати на можливі правопорушення, а також встановити щільний контроль за передмістям», – підкреслив Мальцев.