ДТП / erve.ua

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

Він поінформував, що за даним ДТП відкрито кримінальне провадження за ст. 286 ч. 2 Кримінального кодексу - порушення правил безпеки при керуванні транспортними засобами, що призвело до тяжких наслідків.

Також Шевченко підтвердив, що автомобіль - учасник ДТП зареєстрований на Омельченка.

“Водій Омельченка затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Слідство зареєстровано в Голосіївському райуправлінні поліції Києва, але я можу передбачити, що слідство буде передано до слідчого управління Головного управління Національної поліції у Києві”, - сказав Шевченко.

Читайте такожАвтомобіль екс-мера Києва Омельченка збив жінку на пішохідному переході і зник з місця події - поліція

Як повідомляв УНІАН, за даними поліції, 20 грудня близько 16.00 автомобіль «Volvo», який належить Омельченку, збив на нерегульованому пішохідному переході жінку і зник з місця події.

«З місця пригоди водій зник, не надавши потерпілій медичної допомоги і не викликавши на місце події правоохоронців. Але згодом повернувся. За кермом транспортного засобу перебував киянин 1954 року народження. Чоловік каже, що на момент вчинення автопригоди саме він перебував за кермом, а залишив місце подій, тому що йому стало зле», - зазначила прес-секретар ГУ Національної поліції в місті Києві Оксана Блищик.

Постраждала жінка перебуває в лікарні.