ДТП / erve.ua

Про це УНІАН повідомила керівник прес-служби Департаменту охорони здоров’я Київської міськдержадміністрації Наталія Вишневська.

«Жінка, яка була госпіталізована у 17-ту лікарню після ДТП, в результаті отриманих політравм, несумісних з життям, померла сьогодні близько полудня», - сказала Вишневська.

Читайте такожВодія екс-мера Києва Омельченка, який збив жінку, посадили під цілодобовий домашній арешт

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, за даними поліції, 20 грудня близько 16.00 автомобіль «Volvo», який належить Омельченку, збив на нерегульованому пішохідному переході жінку та втік з місця події.

«З місця події водій зник, не надавши потерпілій медичної допомоги і не викликавши на місце події правоохоронців. Але згодом повернувся. За кермом транспортного засобу перебував киянин 1954 року народження. Чоловік каже, що на момент скоєння ДТП саме він був за кермом, а покинув місце подій, тому що йому стало зле», - зазначила прес-секретар ГУ Національної поліції в місті Києві Оксана Блищик.

Вчора підозрюваному у скоєнні ДТП, в якій постраждала 31-річна жінка, водієві Олександра Омельченка обрали запобіжний захід.