казнь пилота / скриншот

Відео події було розміщено на YouTube.

"Кожен русак буде покараний. Так буде з кожним русаком, який прийде на нашу землю. А вам я пропоную веселитися і бути веселіше, ніж цей русак", - сказав ведучий заходу.

Під час самого "заходу", один з учасників провів іншому ножем по горлу, попередньо поставивши його на коліна. Мова ведучого супроводжувалася звуковою доріжкою, яку використовує в своїх агітаційних роликах бойовики терористичного угруповання "Ісламська держава".

Читайте такожПутін вимагає від Туреччини вибачень та грошей за знищення російського Су-24

Як повідомляє "Газета. ru", глава комітету Держдуми з безпеки і протидії корупції РФ Ірина Ярова направила в Слідчий комітет РФ запит щодо порушення кримінальної справи за даним фактом.

Читайте такожУ Росії закликали ввести санкції проти турецького одягу

"В самому тексті запиту зазначається, що подія містить всі ознаки складу злочину, передбаченого статтею 205.2 «Публічні заклики до здійснення терористичної діяльності або публічне виправдання тероризму» КК Росії", - пише видання.

Читайте такожЛіванський пілот заявив, що чув попередження Туреччини російському Су-24

Як повідомляв УНІАН, у жовтні турецькі військові збили російський бомбардувальник, що порушив повітряний простір країни.

Згідно із заявою турецьких військових, перед тим, як російський літак Су-24 був збитий, його 10 разів попереджали про порушення повітряного простору.

У Росії заперечують, що літак перетнув турецький кордон, і стверджують, що він летів над територією Сирії.