УНИАН

Про це УНІАН повідомили у прес-центрі СБУ.«Затриманий обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255 та ч. 2 ст. 258 Кримінального кодексу України. Чоловіка було оголошено у розшук, адже він переховувався від органів досудового розслідування», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожПід ранок в Мукачеві було чути поодинокі постріли - ЗМІ

Зазначається, що співробітники спецслужби встановили місцеперебування розшукуваного і 12 січня затримали його у Черкасах.

Відео дня

Учасника "мукачівських подій" затримано згідно з ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України», зауважили у силовому відомстві.

У прес-центрі також пояснили, що запобіжний захід йому має обрати суд.

Як повідомляв УНІАН, у Мукачевому 11 липня 2015 року сталася стрілянина. Конфлікт виник між учасниками «Правого сектора» і людьми з оточення народного депутата Михайла Ланьо.

За версією представників «ПС», Ланьо сам викликав їх на переговори, оскільки «ПС» почав заважати потокам контрабанди. В результаті інциденту є загиблі та постраждалі.

Відкрито три кримінальних провадження: створення злочинної організації, терористичний акт і перевищення влади та службових повноважень (стосовно дій правоохоронців). Усі вони об’єднані в одне.

14 липня Верховна Рада створила Тимчасову слідчу комісію з розслідування обставин інциденту.