sbu.gov.ua

Як повідомляють СБУ та прокуратура Київської області, секретар комісії з питань боротьби з корупцією систематично одержував гроші від керівництва одно з підприємств за нереагування на порушення у сфері охорони навколишнього природного середовища.

Щомісячний "тариф" здирника становив 15 тисяч гривень. Загалом зловмисник вже отримав 30 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Читайте такожНа Кіровоградщині затримали на хабарі одного з керівників райвідділу поліції

Відео дня

Співробітники Головного управління СБУ у Києві та Київській області затримали депутата під час одержання чергової частини хабара.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369-2 (одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу.

В свою чергу в коментарі ТСН заступниця голови обласної організації партії Тетяна Гринчук розповіла, що поведінка Шаповала останнім часом різко змінилась.

Читайте такожСБУ затримала трьох київських податківців на багатомільйонному хабарі

"У мене було якесь внутрішнє передчуття якось трагедії. З щирого, доброго, порядного Володі, якого я знала, він став замкненим. Загалом це для мене особиста трагедія. Я свідомо відмовилась від посади голови Київської обласної організації, депутатства у Верховній Раді, тому що я вважаю, що у свої 50 років я повинна допомагати розвиватися молоді. І все робила для того, щоб і Володя, і багато інших наших молодих хлопців були достойними патріотами і чоловіками. Мені прикро, боляче. Якщо сталося так, як сталося, я не буду подавати йому руку і витягувати, тому що я до сміття і до бруду не хочу нічого мати", - зазначила Гринчук.

sbu.gov.ua