vl.npu.gov.ua

Як повідомляє секторі комунікації Головного управління поліції у Волинській області, 23 лютого правоохоронці затримали водія іномарки BMW X5, який близько 19 години на вулиці Кравчука в Луцьку скоїв наїзд на велосипедиста, який рухався проїзною частиною дороги в попутному напрямку.

Поліцейські встановили, що водій автомобіля, 49-річний мешканець Луцька, під час скоєння ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння. Слідчі провели детальний огляд місця події. Постраждалий велосипедист від отриманих травм помер у кареті «швидкої».

Читайте такожПогоня за BMW: Адвокати поліцейського пояснили, як дана справа вплине на розслідування подібних інцидентів

Як уточняє прес-служба патрульної поліції Луцька, до скоєння наїзду на велосипедиста водій BMW спричинив іншу ДТП – в районі РАЦСу він врізався в автомобіль та втік з місця пригоди. Потім, рухаючись по вулиці Кравчука, перед світлофором збив велосипедиста - чоловіка 1952 року народження. Після цього зловмисник був затриманий.

На даний час вирішується питання щодо обрання відносно нього запобіжного заходу.

Читайте такожЗ'явилося повне відео київської погоні поліцейських за BMW

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

vl.npu.gov.ua