Краснов / Facebook / Марианна Присяжнюк

Як передає кореспондент УНІАН, в ході засідання йому стало зле. Адвокати викликали “швидку допомогу», яка констатувала гіпертонічний криз, після чого Краснова було вивезено до лікарні.

Facebook / Марианна Присяжнюк

У свою чергу його адвокат Андрій Мамалига повідомив, що вчора його підзахисному не було надано належну медичну допомогу, а тому те, що сталось сьогодні, є наслідками.

Наразі слідчий суддя Ірина Макаренко перебуває у нарадчій кімнаті, де вирішує питання щодо заявленого раніше адвокатами Краснова клопотання про відвід її колезі - судді Валентині Малиновській.

Відео дня

Читайте також"Азовець" Краснов: Про всі зв'язки з іноземними спецслужбами я одразу повідомляв спецслужбам українським

Як повідомляв УНІАН, голову громадського корпусу “Азов-Крим” затримали в ніч на 28 лютого на Київщині.

В СБУ стверджують, що він разом зі своєю подругою Оксаною Шелест незаконно зберігали зброю та вибухівку. Також СБУ заявила, що Краснов був агентом російської ФСБ і готував теракти в Україні.

Читайте такожВ СБУ підтвердили звільнення "азовця" Краснова

Вчора, 1 березня, Шевченківський суд почав засідання з обрання запобіжного заходу Краснову. Водночас лікарі, яких викликав до суду адвокат, після огляду Краснова рекомендували його госпіталізувати у зв’язку з підозрою на черепно-мозкову травму. Однак суддя Маліновська наполягала на розгляді запобіжного заходу, і захист Краснова оголосив їй відвід.

Пізніше засідання суду продовжила суддя Макаренко, яка врахувала рекомендації лікарів про необхідність госпіталізації Краснова, і перенесла обрання запобіжного заходу на 2 березня.

Згодом стало відомо, що Краснова оглянули в госпіталі СБУ в Києві, після чого відпустили.