facebook.com/Batkivshchyna

Про це йдеться в її останньому слові в ході фінальних дебатів в Донецькому міському суді Ростовської області РФ.

"Я чула про досить непогані здібності Петра Олексійовича Порошенка в дипломатії. Ну що ж, я сподіваюся, що його дипломатичних здібностей вистачить на те, щоб в Росії домовитися з одним ідіотом. Адже він обіцяв моєї матері, що ще на травневі свята 2015 року я буду вдома", - сказала Савченко.

Читайте такожСавченко щодо своєї "справи": Обвинуваченню навіть у Росії ніхто не вірить

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, вчора, 2 березня, Савченко заявила, що може розпочати сухе голодування, якщо суд буде тягнути з винесенням вироку.

Держзвинувачення зажадало, щоб суд засудив Савченко до 23 років позбавлення волі в колонії загального режиму.

Сьогодні суд відмовив Савченко в виголошення останнього слова. Після дебатів суддя закрив засідання, додавши, що процес продовжиться 9 березня.

Читайте такожСавченко щодо своєї "справи": Обвинуваченню навіть у Росії ніхто не вірить

Українську льотчицю в Росії звинувачують у вбивстві двох російських журналістів, а також у незаконному перетині російського кордону. Савченко і її захист відкидають звинувачення і заявляють, що на момент загибелі російських журналістів її вже захопили в полон бойовики, які потім примусово переправили її в Росію.

В середині грудня минулого року російський суд продовжив арешт Савченко до 16 квітня. Після цього вона в знак протесту оголосила голодування – третю з моменту її арешту влітку 2014 року.