Отряд полиции / facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

В Авдіївку для запобігання проникнення диверсійно-розвідувальних груп направлено зведений загін співробітників поліції обласного главку.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Відео дня

Читайте такожБойовики продовжують обстрілювати сили АТО, найбільш напружена ситуація поблизу Авдіївки

«За погодженням з керівництвом АТО мною прийнято рішення про направлення в Авдіївку зведеного загону співробітників поліції обласного главку з числа кримінальної поліції і превентивної діяльності.

Насамперед, це пов'язано з відновленням бойових дій на околицях Авдіївки і загрозою проникнення ДРГ бойовиків "ДНР" на територію міста», - зазначив Аброськін.

За його даними, мешканці Авдіївки повертаються додому, в місті вже проживає близько 21 тисячі осіб, в мирний час - до 35 тисяч.

Для гарантування громадської безпеки мирних жителів сил місцевого відділення поліції недостатньо. Некомплект особового складу - 70%, 37 співробітників - 17 жінок. Зведений загін обласного главку нестиме службу до стабілізації ситуації, пояснив Аброськін.

За погодженням з керівництвом АТО мною прийнято рішення про направлення в Авдіївку зведеного загону співробітників поліції обл...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin13 березень 2016 р.