facebook.com/novakachovka

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив на брифінгу заступник генерального прокурора – головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

 «Всі версії, які висунуло слідство, я про них не буду розповідати, і вони будуть відпрацьовані, не дивлячись на всі перепони і всі негативні можливі коментарі з будь-якого боку», - сказав Матіос.

Читайте такожКолеги Грабовського озвучили найбільш обговорювані версії вбивства адвоката

Відео дня

 «Крім корисливих, побутових, інших версій слідство розглядає версію спеціально спланованої операції для того, щоб не тільки на свідченнях осіб про нібито їхню приналежність до спецслужб одного з них встановити реальну картину подій», - сказав прокурор.

Як повідомляв УНІАН, Матіос раніше сьогодні заявив, що тіло Грабовського було знайдено в залишеному колишньому колгоспному саду за 27 км від Жашкова Черкаської області.

 «Невелика група представників «Альфи», військової прокуратури та оперативних співробітників СБУ виїхала, та починаючи з 19.00 до 4-ї ранку ми шукали місце захоронення і місце вбивства адвоката Грабовського», - заявив він.

«О 4-й годині відразу після місця, вказаного затриманим (другим підозрюваним у вбивстві адвоката) в лісі, точніше в закинутому колишньому колгоспному садку за 27 км від міста Жашкова, при розкопуванні наткнулися на тіло загиблого адвоката Грабовського», - сказав Матіос.

Про зникнення Грабовського, який мешкав у готелі в Одесі, стало відомо 10 березня. Грабовський був захисником російського «ГРУшника» Олександра Александрова, затриманого на Донбасі у травні 2015 року.

20 березня в Одесі було затримано одного з підозрюваних у викраденні Грабовського.