В Одессе отпраздновали День смеха / фото УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, церемонія відкриття почалася о 12:00 в Міському саду, де розгорнуті інтерактивні інсталяції. На території саду також функціонує hand made ярмарок і фуд-корт.

В рамках святкування гостям представили концертну програму за участю одеських команд КВК, аніматорів та циркових артистів.

Слід зазначити, що в цьому році Гуморину відвідала велика кількість людей, в основному, діти і молодь.

Зазначимо, День сміху, також відомий як День дурня - всесвітнє свято, що відзначається 1 квітня в багатьох країнах. Під час цього свята прийнято розігрувати друзів і знайомих, або просто жартувати над ними.

Українська блогосфера також не залишилася осторонь від цього свята. В мережі курсували як і досить веселі жарти, так і "небезпечні" першоквітневі повідомлення, що ризикували ввести в оману український інформаційний простір.

Читайте такожЖитель Латвії сяде у в'язницю за "жартівливу" петицію про приєднання країни до Росії

При цьому засоби масової інформації теж розміщували жартівливі новинні повідомлення, варто відзначити, часом не завжди доречні. Зокрема, порушувалися теми візиту президента України Петра Порошенка до США, долі безвізового режиму України з ЄС, а також відносин України і Росії.

Жартували і впливові народні депутати. Так, лідери фракцій БПП Юрій Луценко і Радикальної партії Олег Ляшко один за одним "пожартували" з приводу долі парламентської коаліції – теми, яка вже не перший тиждень не дає нікому спокою, і всі з нетерпінням чекають розв'язки.