/ kartagoroda.com.ua

Як повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, до чергової частини Малиновського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення оператора спецлінії «102» про те, що працівниками патрульної поліції біля одного з будинків по вулиці Академіка Філатова затримано чоловіка, який поранив ножем таксиста.

На місце події була негайно направлена слідчо-оперативна група відділу поліції.

Встановлено, що 27-річний санітар приватної лікарні, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, наприкінці минулого тижня прибув в один із розважальних закладів Малиновського району міста, де намагався розшукати злодія, який нібито викрав сумку його дружини.

Відео дня

Читайте такожВ Умані паломник-хасид накинувся з ножем на депутата від "Свободи" (відео)

«Для більшої переконливості своїх намірів і покарання зловмисника він прихопив з собою ніж. Охоронцям закладу вдалося втихомирити чоловіка, вивести його з приміщення закладу та посадити в таксі. Коли автомобіль майже рушив з місця, чоловік побачив іншу машину таксі і наказав таксисту зупинитися, так як, на його думку, саме в ній і знаходився злодій», - розповіли у відділі.

Вийшовши з таксі, він попрямував до 45-річному таксиста і почав з ним сваритися, звинувачуючи його у викраденні жіночої сумки. В ході сварки він завдав йому 7 ножових поранень в черевну порожнину і грудну клітку. Надалі, побачивши проїжджаючий екіпаж поліції, почав тікати з місця події, але, ледь тримаючись на ногах, упав і був затриманий.

З місця події поліцейськими вилучено ніж, а правопорушник і жертва доставлені в медичні установи.

Читайте такожВбивця військового розвідника на вокзалі Харкова сам виявився звільненим військовим

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правової кваліфікації кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Однак, після отримання з медичного закладу післяопераційної довідки лікарів про вкрай важкий стан потерпілого, кримінальне провадження було перекваліфіковано на ч.2 ст. 15 ч.1 ст.115 (умисне вбивство).

В даний час зловмисника в порядку ст. 208 КПК України затримано і поміщено в ізолятор тимчасового утримання.