REUTERS

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зазначається, що перевага надається учасникам збройної агресії Росії проти України, чеченських кампаній та війни СРСР в Афганістані.

За даними розвідки, оцінка професійної придатності та проходження курсів бойової перепідготовки організовано Центром територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу (Ростов-на-Дону) ЗС РФ на спеціальному полігоні під Новочеркаськом.

Відео дня

Читайте такожРФ відреагувала на повідомлення української розвідки про 38 знищених російських військових на Донбасі

«Військовослужбовці, що успішно пройшли випробування, мають підписати спеціальний контракт, що імітує їх призначення в штат приватних військових компаній для зняття юридичної та фінансової відповідальності з уряду Росії за можливі наслідки», - зазначають у розвідці.

Крім того, ГУР заявляє про зростання невдоволення місцевого населення тимчасово окупованих територій сходу України присутністю та діями російських окупаційних військ.

Так, зазначається в повідомленні, 18 квітня офіцер штабу 1 АК майор ЗС РФ Чирва Олексій Володимирович, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, влаштував стрільбу з пістолета у міському парку Донецька, був затриманий групою донеччан та доставлений у місцеву лікарню з чисельними травмами.

Читайте такожРозвідка встановила особу підполковника РФ - керівника бойовиків на Донбасі