REUTERS

Про це написав у "Твіттері" її адвокат Марк Фейгін після відвідування Савченко в СІЗО. За словами Фейгіна, Савченко почуває себе добре і "майже відійшла після голодування", вона схудла, проте вага її цілком нормальна.

Читайте такожУ Путіна не захотіли озвучувати терміни повернення Савченко до України

"Вона вже практично повернулася (до нормального режиму харчування), вона тверду їжу не їсть, дитяче харчування в баночках вона зараз їсть для того, щоб налагодити травлення. Я думаю, що в найближчий тиждень, дні вона буде нормально харчуватися, нормально себе почувати", - сказав адвокат.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, Савченко влітку 2014 року викрали терористи на Донбасі та вивезли до Росії. 22 березня цього року суд в російському Донецьку засудив Савченко до 22 років ув'язнення за нібито вбивство російських журналістів.

Савченко 6 квітня відновила сухе голодування, вимагаючи свого повернення в Україну. 19 квітня до української льотчиці пустили українських консулів. Завдяки цьому відбулася телефонна розмова президента України з Савченко. Після розмови президент повідомив, що Савченко погодилася припинити голодування.