facebook.com/Klymenko.me

Про це він сказав у коментарі телеканалу 112 Україна.

Також Авдалян стверджує, що Клименко йому погрожувала.

"Вона вийшла з машини, почала кричати, що "я тут заступник міністра економіки", "я вас всіх посаджу", "у вас тут усе незаконно, і земля незаконна", і почала провокувати бійку. Її ніхто пальцем не чіпав", - заявив чоловік.

Відео дня

Читайте такожНапад на сім'ю замміністра економіки: поліція відкрила кримінальне провадження

Як повідомляв УНІАН, у п'ятницю, 6 травня, в Переяслав-Хмельницькому (Київська область) напали на родину заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлії Клименко. 

Заступник міністра пише, що після візиту до заповідника у Переяслав-Хмельницькому, її сім'я вирішила оглянути центр міста, однак заблукала. Щоб розвернутися, вони заїхали на парковку одного з місцевих готелів "Артак". Саме там і стався напад. Оскільки вони не встигли швидко розвернутися, власник готелю "почав голосно сигналити і через 15 секунд оскаженілий вилетів зі своєї машини і почав штовхати і бити через відкрите вікно машини старшого сина, викрикуючи нецензурну лайку і погрози", - написала заступник міністра.

Клименко зазначає що в той момент, коли вони заїхали на парковку, туди під'їхав Nissan, всередині якого, як виявилося згодом, був власник готелю. Коли заступник міністра, її син та чоловік вийшли з машини, до них підбіг пасажир Nissan і підключився до побиття родини.