директор / скриншот

Про це повідомляє 057.ua.

"Він схопив мене за шию і повів до вчительської, кабінет, де завуч. Боляче дуже було", - каже учень Ярослав.

Після такого супроводу на шиї у хлопця залишилися синці. На наступний день розбиратися до школи пішов батько. За словами матері Олени Бордунової, директор визнав, що був не правий, вибачився і пообіцяв, що це не повториться.Однак на наступний день, за словами школяра, знову почав до нього чіплятися.

Відео дня

"Я не прихильник таких ось молодіжних екстремальних форм субкультур. Це не зовсім збігається з морально-етичними нормами українського народу. Він один у нас такий, - каже директор школи Олександр Фурцев. - Я запропонував класному керівнику обговорити це на батьківських зборах.Якщо всі батьки скажуть, що не проти, то чому б і ні", - заявив директор.

Читайте такожМіносвіти планує залучити міжнародних донорів для фінансування процесу створення опорних шкіл

Батьки Ярослава звернулися за допомогою до місцевого депутата, інформація про інцидент дійшла не тільки до керівництва області, а і до міністра освіти.

Як повідомляє "Слобідський край", сьогодні у Верховній Раді під час години уряду міністр освіти Лілія Гриневич прокоментувала позицію міністерства.

"Випадок у Харківській обл асті має стати предметом розслідування, за результатами якого така людина не зможе працювати. Ми будемо вирішувати це питання", - сказала міністр.