REUTERS

Як зазначається в повідомленні на сайті Київської обласної державної адміністрації, про це сказав директор Департаменту охорони здоров’я КОДА Олег Ременник на засіданні обласного оперативного штабу з питань ліквідації насідків надзвичайної ситуації в с. Літочки Броварського району.

Читайте такожПожежа у будинку для літніх людей під Києвом: з'явилися нові подробиці трагедії (фото, відео)

За його словами, на даний час 5 осіб з числа потерпілих перебувають у лікарні, один пенсіонер у стабільно критичному стані знаходиться в Обласному опіковому центрі. 15 осіб було переведено до будинку для престарілих у с. Воропаєво Вишгородського району. Також він додав, що вже сьогодні тіла загиблих буде передано родинам для поховання. До обіду мають завершити роботу судмедексперти.

Відео дня

Читайте такожЗагибель 17 людей у пожежі під Києвом: урядова комісія у середу поінформує Кабмін про обставини

Як повідомляв УНІАН, в ніч на 29 травня у селі Літочки сталася пожежа у приватному двоповерховому будинку, де жили люди похилого віку. Загинули 17 людей, ще 5 госпіталізовані з опіками.

Правоохоронці затримали підприємця, який організував у приватному будинку проживання людей похилого віку. Він має ще 8 аналогічних закладів у Київській області. Влада перевіряє законність їхнього функціонування.