УНИАН

Павлополуботськ, Матвєєвськ, Слобода Хижняковськ. Все це - нові назви, які жителі Павлограда пригледіли своєму місту, передає 34 канал.

Жителі Кам'янського (колишнього Дніпродзержинська) також не втомлюються вигадувати варіації назви міста. Всі свої ідеї небайдужі городяни фіксують, реєструючи звернення в Єдиній системі місцевих петицій.

"Вчора в системі була зареєстрована петиція з пропозицією перейменувати Павлоград. Автор петиції пропонує відразу три нові варіанти для Павлограда – Павлополуботськ, Матвєєвськ, Слобода Хижняковська. До кінця збору підписів ще 89 днів", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожНа Донеччині завершилась декомунізація - Жебрівський

Жителі колишнього Дніпродзержинська, а сьогодні вже Кам'янського, продовжують пропонувати нові варіанти назв, не дивлячись на те, що Верховна Рада ще 1 червня підписала постанову про перейменування міста. Тим не менш, 3 червня в Єдиній системі місцевих петицій з'явилася пропозиція назвати місто Дніпродимом. А, безпосередньо 1 червня, жителі в петиції запропонували ще більш оригінальну назву – Прометей.