Фото УНИАН

Малиновський районний суд Одеси переніс засідання про масові заворушення 2 травня 2014 року через неявку кількох фігурантів.

Читайте такожУ Європарламенті підняли питання про неповноцінність розслідування трагедії 2 травня в Одесі

Як передає кореспондент УНІАН, на сьогоднішнє засідання не з'явилися двоє обвинувачених, у яких запобіжний захід не пов'язаний з утриманням під вартою. У суді було оголошено, що фігуранти відсутні у зв'язку з хворобою.

Відео дня

Також до суду не з'явилися кілька адвокатів.

Наступне засідання суду призначене на п'ятницю, 24 червня.

Довідка УНІАН. 2 травня 2014 року в Одесі в результаті масових заворушень за участю проросійських і проукраїнських активістів загинули 48 осіб, постраждали близько 300. Розпочалися зіткнення у центрі міста, де були застрелені кілька людей. Потім проукраїнські активісти прийшли на Куликове поле, де розташовувалося наметове містечко сепаратистів. Намети загорілися, розпочалася пожежа у Будинку профспілок, в якому також загинули люди.

У Малиновському райсуді Одеси розглядаються епізоди провадження про масові заворушення у центрі міста. На лаві підсудних - 20 обвинувачених, з них п'ятеро перебувають під вартою (в тому числі двоє росіян), у решти - інші запобіжні заходи.