gp.gov.ua

Як повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури, підозрюваного викрито департаментом з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ спільно з співробітниками Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ і Головного управління внутрішньої безпеки ДФС.

Чоловік вимагав та отримав неправомірну вигоду від представника підприємства в розмірі майже 115 тисяч гривень за закриття кримінальних проваджень та неперешкоджання діяльності підприємства.

Читайте такожУ Харкові під час одержання хабара затримали керівника податкової інспекції

Відео дня

Зловмисника затримано під час отримання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 3 тисячі доларів за підозрою у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням) КК України.

Розмір неправомірної вигоди, отриманої ним напередодні, становив 1,6 тисячі доларів.

На даний час проводиться комплекс слідчих і розшукових дій з метою встановлення всіх обставин скоєного кримінального злочину, а також вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Досудове розслідування триває.