УНІАН

Про це вона сказала в ефірі телеканалу NewsOne.

"У першу чергу, звичайно, мої співчуття. І я хочу сказати те, що я завжди казала: ми ніколи не прикриваємо тих, хто винен в якійсь ситуації. Не будемо прикривати ні в якому разі. Це наш принцип", - підкреслила Деканоідзе.

За її словами, прокуратура Харькорвской області веде слідство, допитані як патрульні, так і водій "Москвича".

Відео дня

При цьому глава поліції зазначила, що до того, "як ми будемо розуміти хто винен, хто не винен", необхідно провести ще кілька експертиз.

Читайте такожНа Харківщині поліцейській автомобіль смертельно травмував пішохода

Однак вона підкреслила, що, за наявною інформацією, патрульні в момент ДТП їхали на виклик.

Нагадаємо, вчора в Харкові пройшла акція протесту автомобілістів, які вимагали покарати поліцейських влаштоване нібито з їх вини ДТП.

Члени харківських автоклубів переконані, що винуватцями ДТП, яке сталося 10 липня на вулиці Сумській і в результаті якої загинули 18-річна дівчина і 28-річний чоловік, є саме співробітники патрульної поліції.

Читайте такожВ Одесі сталася ДТП за участю патрульної машини - ЗМІ

10 липня в Харкові на перехресті сталося зіткнення автомобіля Toyota Prius патрульної служби з автомобілем "Москвич-2141". За попередньою інформацією прокуратури, "Москвич" рухався на зелене світло світлофора. Після зіткнення "Москвич" змінив напрямок руху і зіткнувся з автомобілем "Саманд". В результаті ДТП двоє пасажирів "Москвича" (чоловік і дружина) загинули. Водій "Москвича", двоє патрульних, а також водій і пасажир "Саманда" отримали тілесні ушкодження. За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження. Перевіряється інформація, чи були на патрульному авто включені спецмаячки.