евгений панов "диверсант" / youtube.com

Про це заявила представниця Кримського польового правозахисного центру Олександра Крилєнкова, повідомляє Громадське.

«Днями має бути засідання суду, на якому визначать міру запобіжного заходу. Адвокатом у нього може бути лише людина, яка отримала ліценцію у Криму або Росії», – сказала вона.

За її словами, за російськими статтями про тероризм Панову може загрожувати від 5 до 25 років.

Відео дня

Читайте такожРосійські ЗМІ повідомили про затримання 7 "диверсантів" в окупованому Криму

Як повідомляв УНІАН, ФСБ РФ 10 серпня звинуватила Головне управління розвідки Міністерства оборони України у підготовці теракту в окупованому Росією Криму, а також у загибелі двох російських силовиків.

У ФСБ стверджують, що мета диверсій і терактів - дестабілізація соціально-політичної обстановки в регіоні в період підготовки і проведення виборів федеральних і регіональних органів влади.

«Вжитими заходами на території півострова Крим ліквідовано агентурну мережу Головного управління розвідки Міністерства оборони Збройних сил України. Затримано осіб з числа громадян України та Російської Федерації, що надавали сприяння в підготовці терористичних актів, які дають свідчення. Одним з організаторів припинених терактів є Панов Євген Олександрович, 1977 року народження, житель Запорізької області, співробітник ГУР МО України, якого також затримано і він дає свідчення», - йдеться в документі ФСБ.