Фото УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення колегія суддів була змушена ухвалити через заяву про самовідвід судді Дениса Масенка, який є родичем слідчого, що веде справу за фактом зазначеної автоаварії, а отже, відповідно до закону, не має права розглядати скаргу прокуратури.

Читайте такожПомер один з постраждалих у ДТП, яку влаштував депутат Макарівської райради

“Заяву про самовідвід судді Масенка задовольнити, відкласти судове засідання до 12.00 22 серпня для визначення нового складу суду”, - зазначив головуючий у судовій колегії Віктор Глиняний.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, ДТП за участю депутата Макарівської райради Київської області Євсеєнка сталася 29 липня на Кільцевій дорозі у столиці. 27-річний депутат, перебуваючи у нетверезому стані за кермом автомобіля Toyota Land Cruiser, намагався втекти від поліції, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілем "Волга". Двоє людей, які перебували у «Волзі», отримали тяжкі травми. Пізніше один з постраждалих від отриманих травм помер у лікарні.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу ("порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки").

Експертиза виявила 1,85 проміле алкоголю у крові Євсеєнка.

1 серпня Шевченківський райсуд Києва обрав Євсеєнку запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.