Интер / novostimira.net

Про це радник міністра внутрішніх справ повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Вимагаємо видворення агента ФСБ Шувалова з території України! Доказової бази деструктивної діяльності цих осіб більш ніж достатньо!" - закликав Шкіряк.

Читайте такожГрицак про справу скандального екс-продюсера "Інтера" Столярової: її розслідують й "без підказок Авакова"

Відео дня

Крім того, він висловив сподівання, що СБУ видворить Шувалова та інших співробітників "Інтера" з території України з подальшою забороною в'їзду на територію нашої держави. 

"МВС України готове максимально сприяти й надавати СБУ всю необхідну допомогу у вирішенні питань, що стосуються боротьби з інформаційною агресією Кремля проти України", - йдеться у повідомленні. 

Також, як розповів радник глави МВС, апогеєм нахабства "Інтера" стала вказівка одного з керівників телеканалу Ганни Безлюдної вирізати з програми на честь Дня Незалежності привітання Олександра Пономарьова "Слава Україні!". 

Шкіряк нагадав, як майже два роки тому СБУ вже виносила постанову про видворення російського політтехнолога та ідеолога рашизму Ігоря Шувалова з України, опублікувавши копію постанови.

Раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликав СБУ вислати з країни ідеолога інформаційної політики, телеканалу "Інтер", громадянина Росії Ігоря Шувалова.