Фото УНИАН

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Готую заяву у Вищу Кваліфікаційну Комісію суддів і Вищу раду правосуддя з вимогою розглянути питання про звільнення двох суддів з Кропивницького", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожСуд заарештував одного з головних податківців Миколаївщини, затриманого на хабарі у 700 тисяч

Відео дня

"Першого - за дії, не сумісні зі статусом судді - втечею від поліцейських після затримання у п'яному вигляді за кермом. Другу - за винесення завідомо неправосудного рішення про зняття всіх звинувачень щодо судді Олексія Галагана, незважаючи на наявність відеозапису, що доводить факт непокори законним вимогам патрульних поліцейських ", - написала Геращенко.

Він також оприлюднив відео затримання судді Галагана.

"На відеозаписі затримання судді Галагана на 3 хвилини 45 секунд, чітко видно те, що не побачила суддя Ткаченко - факт протидії Законним вимогам поліцейських - втеча з місця оформлення адмінпротоколу", - прокоментував Геращенко.

Читайте такожСуд відклав розгляд скарги про домашній арешт депутата Макарівської райради, який влаштував смертельне ДТП

Як повідомляв УНІАН, Апеляційний суд Кіровоградської області виправдав суддю Кіровського райсуду міста Кропивницький, якого звинувачували в управлінні автомобілем в нетверезому стані.

Суддя Людмила Ткаченко винесла постанову апеляційну скаргу задовольнити. У постанові суддя зазначила, що суд першої інстанції не врахував низку порушень, які допустили патрульні під час складання протоколу.