/ facebook.com/zhebrivskyi

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський.

"Проінспектував відбудову трьох мостів, які підірвали московити під час втечі до Донецька гарячим літом 2014 року. Як запевняють ремонтники – усі об’єкти здадуть в експлуатацію ще у цьому році", - написав він.

За словами Жебрівського, найбільш очікуваним є знаковий міст через річку Казенний Торець біля мікрорайону Семенівка на околиці Слов'янська.

Відео дня

Читайте також"Тут був "русский мир": Жебрівський розкрив ціль візиту на Донбас глав МЗС Франції та Німеччини (фото)

"Саме тут розпочалися перші бої неоголошеної війни, саме звідсіля наступало наше військо, щоб звільнити Слов'янськ. Зараз будівельники встановлюють першу з чотирьох буронабивних паль. Якість бетону перед використанням ми піддавали незалежній експертизі. І це не останнє залучення незалежних фахівців: перед здачею в експлуатацію ми ще обов’язково перевіримо дорожнє полотно і товщину покладеного асфальту", - написав голова області.

Подібна ситуація і з мостами через річки Суха Плотва та Сіверський Донець поблизу села Закітне та міста Сіверськ.

"Невдовзі можна буде забути про довгі об’їзди. Небагато часу мають і автодорівці аби виконати свою обіцянку та дотриматись графіків відновлювальних робіт. А я регулярно буду перевіряти стан робіт і дотримання графіку", - зазначив голова ОДА.

мост / facebook.com/zhebrivskyi