УНІАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна" після відвідання Сущенка в СІЗО, відповідаючи на запитання, чи можуть обміняти Сущенка і на кого.

"Моя думка така, я думаю, що ця історія закінчиться обміном. Я жодних ілюзій не маю з приводу російського суду", - сказав адвокат.

Читайте такожФейгін про зустріч з Сущенком в СІЗО: журналіст отримав одяг та передачу від кореспондента УНІАН

Відео дня

Так, Фейгін вважає, що нічим іншим, крім обміну, історія завершитися не може. "Питання, чи може це завершитися до вступу по основному суду рішення в законну силу? Малоймовірно", - сказав він.

У той же час, додав адвокат, "інше питання, що це все може пройти дуже швидко: ми вину не визнаємо, вони стверджують, що Сущенко винен".

"Які проблеми? Суд закритий, ніхто його не бачить, не знає, що там відбуватиметься. Тому можна швидко пробігти цю стадію і перейти вже до вирішальної", - сказав Фейгін.

Як повідомляв УНІАН, адвокат Микола Полозов вважає можливим обмін Сущенка на агента головного розвідувального управління генерального штабу збройних сил Російської Федерації, затриманого 9 жовтня у Рівному контррозвідкою СБУ. Шпигун – громадянин України, який постійно проживає у Росії, мав завербувати одного із старших офіцерів штабу Сухопутних військ Збройних сил України.