Участники собрания выстроились в большую колонну / Фото azov.press

Близько 5 тисяч активістів Цивільного корпусу "Азов", громадської організації "С14", Добровольчого українського корпусу "Правий сектор" зібралося на площі біля пам'ятника "Батьківщина-матір" для участі у "Марші нації". 

Читайте такожУ марші "свободівців" у Києві взяли участь близько 4 тисяч людей

Як передає кореспондент УНІАН, активісти проводять ходу з нагоди Дня українського козацтва, Дня створення УПА та Дня захисника України. 

Відео дня

Учасники зібрання вишикувалися у велику щільну колону. По обидва боки колони молодь у руках тримає смолоскипи. У ході, окрім молоді, бере участь багато учасників війни з російськими окупаційними силами та сепаратистами на Донбасі. Багато хто з них прибули з інших областей України. На перетині вулиць Лаврська та Панфіловців припарковано більш як 10 великих автобусів з інших регіонів.

Усі учасники ходи тримають у руках окремо блакитні та жовті прапори із зображенням Тризубу, різноманітної символіки ЦК "Азов" та червоно-чорні прапори із символікою "Правого сектору".

Також вони тримають у руках смолоскипи. 

Активісти на початку колони також тримають в руках плакати, серед яких "Мир після перемоги", "Капітуляція - вибір влади", "Сила, добробут, порядок" та інші. Разом з тим представники "Правого сектору" несуть плакати із світлинами бійців, які загинули у війні на Донбасі. 

На даний час колона рухається в напрямку Національного заповідника «Києво-Печерська Лавра».