Ткачук зазначив, що "Моторола" дійсно багато знав і міг дуже багато розповісти / Фото з сайту бойовиків

Про це заявив керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Він («Моторола») проходить по багатьох справах, основа яких – звинувачення у терористичній діяльності, у вбивстві наших громадян. Крім того, він був живим свідком багатьох подій. Він міг вказати на конкретні прізвища тих співробітників російських спецслужб, які давали вказівки бойовикам вбивати наших співвітчизників», - сказав Ткачук.

Він також висловив переконання, що наразі на окупованих територіях Донбасу відбувається «зачистка» у лавах бойовиків.

Відео дня

«Наразі на території ОРДЛО є елементи зачистки, бо з початки першої чеченської кампанії російські спецслужби взяли на озброєння методи терористів і не гребують використанням саме таких способів для того, щоб прибирати неугодних їм людей. Павлов дійсно багато знав і міг дуже багато розповісти. Потрібно дивитись, кому це вигідно, а вигідно це російському керівництву – і політичному, і керівникам російських спецслужб для того, щоб потім вони самі не опинились на лаві підсудних у якомусь з європейський кримінальних судів, завдяки такому свідку як Павлов», - сказав Ткачук.

Читайте такожВ СБУ обіцяють не допустити терактів через вбивство бойовика "Мотороли"

Як повідомляв УНІАН, 16 жовтня директор Департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко повідомив, що у Донецьку знищено терориста «Моторолу».

В Україні "Моторола" звинувачується у військових злочинах, у тому числі у розстрілі полонених.