Насиров продолжает ходить на конфискованных Lexus / Фото УНИАН

Про це на своїй сторінці в Facebook написав ведучий програми "Гроші" на 1+1 Олександр Дубінський.

Журналіст нагадав, що кілька років тому екс-глава фіскального відомства купив на прокладку три лімузини Lexus LS560 і взяв їх в оренду для себе та своїх заступників.

Читайте такожНасіров, який назвав злочинцями всіх українських власників iPhone 7, сам носив контрабандний годинник - журналіст

Відео дня

Згодом, продовжив Дубінський, машини спробував використовувати Білоус, однак юристи Клименка домоглися їхнього арешту через суд.

"Але тут прийшов Насіров, наплював на арешт й почав машини використовувати для своїх потреб. А щоб ніхто не пред'явив йому їзду на заарештованих автомобілях - просто перевісив на них номери з лівих "тачок", - написав журналіст.

Тож, підсумував Дубінський, глава відомства, яке забезпечує контроль над чесністю підприємців, а також два його заступники їздять на заарештованих машинах з підробленими номерами.

Нагадаємо, у листопаді 2015 року главу фіскальної служби Романа Насірова викрили у користуванні двома Lexus, що були куплені його попередником. Машини були заарештовані й мали б стояти на штрафмайданчику.