Посадовець вимагав від підприємця понад 20 тисяч гривень неправомірної вигоди / lv.npu.gov.ua

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП України у Львівській області.

Понад 20 тисяч гривень неправомірної вигоди посадовець вимагав за надання в оренду нежитлових приміщень колишнього пункту ветеринарної медицини під об’єкт торгівлі. Затримали його на автостанції.

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Львівській області ДЗЕ Нацполіції припинили систему здирництва, організовану начальником Управління Держпродспоживслужби одного з районів області.

Відео дня

Читайте такожНа Тернопільщині керівник комунального підприємства отримав 2 роки тюрми через хабар в 30 тисяч гривень

Затримали його на автостанції Львова оперативники УЗЕ та слідчі обласної поліції. Кошти керівник держустанови одержав за надання в оренду нежитлових приміщень колишнього пункту ветеринарної медицини під об’єкт торгівлі. Поліцейські вилучили 18 тисяч гривень та 200 доларів США, які він отримав від підприємця.

Слідчим управління ГУНП у Львівській області відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Оперативники УЗЕ у Львівській області встановлюють інші факти вимагання та одержання посадовцем неправомірної вигоди за вирішення аналогічних питань.