На Тернопільщині відновлюють навчання у школах

Як повідомили УНІАН в прес-службі облдержадміністрації, до кінця сьогоднішнього дня будуть створені умови для навчання в усіх закладах.

Читайте такожУ Тернополі через сильні снігопади досі залишаються неочищеними тротуари

Ще учора голова ТОДА Степан Барна дав рекомендацію керівникам місцевих органів управління освітою, інтернатних та позашкільних навчальних закладів відновити навчально-виховний процес там, де це вже було можливо зробити.

Відео дня

«Навчальний процес відновлюємо в усіх школах за винятком тих, у яких досі відсутнє електропостачання», – сказав Барна.

Паралельно на своїй сторінці в соцмережах від розмістив фотографії в тих закладах, які вдалося звільнити від снігової блокади.

«Гарний вечір у розблокованому інтернаті в Новому селі. Загальна кількість учнів – 120, на даний час – 90, не всі заїхали після канікул. У Підгайцях – 1-4-й класи (48 учнів), 5-10 класи (60 учнів), дошкільна (12 дітей). Навчально-виховний процес не перервано, побутові умови в нормі, температура повітря в спальному та навчальному корпусах – 20-22 градуси . Продуктами харчування забезпечені», – написав під розміщеними фотографіями з дітьми Барна.

Як повідомляв УНІАН, 13 листопада на засіданні оперативного штабу за участю керівництва Тернопільської облдержадміністрації, ДСНС та інших відповідальних служб було прийнято рішення призупинити навчання у зв’язку з погіршенням погодних умов.