У РФ знову вигадали

Про це він заявив у коментарі УНІАН.

«Спецслужби РФ стали на шлях новаторства й тепер брехню розповсюджують не тільки по понеділках, а й по середах. У черговий раз це стосується начебто захоплення українських диверсантів, насправді жодного українського військовослужбовця ніхто ніде не затримував на територіях, які є тимчасово окупованими», – заявив Лисенко.

«Всі наші військовослужбовці знаходяться на своїх місцях і російська пропаганда знову хоче зробити таким чином, щоби звинуватити Україну та показати світовій спільноті наші начебто агресивні наміри», – додав Лисенко.

Відео дня

«Ми розуміємо, що на території окупованого Криму залишилися тисячі військових пенсіонерів, які ще служили за часи й Радянського союзу і вже незалежної України, тому це є потенціал для того, щоби декого з них оголосити українським диверсантом. Тому ми не здивуємося, якщо російські спецслужби й по п’ятницях і по інших днях тижня будуть оголошувати про захоплення або затримання чергових «українських диверсантів». Насправді цього не відбувається, українські військові на місцях», – запевнив представник Міноборони.

Читайте такожВ окупованому Криму ФСБ не пускає адвоката до так званих "українських диверсантів"

16 листопада російські ЗМІ повідомили про затримання "українського розвідника" в окупованому Сімферополі.

Повідомляється, що начебто співробітник головного управління розвідки Міноборони України був затриманий з гранатою, пістолетом й елементами для виготовлення саморобного вибухового пристрою у вівторок в Сімферополі.