У двох затриманих чоловіків вилучено понад 4 тисячі доз наркотичних речовин / фото: УНІАН

Як повідомили УНІАН в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, співробітники Управління з обслуговування Одеської, Миколаївської та Херсонської областей Департаменту протидії наркозлочинності спільно з працівниками патрульної поліції затримали 25-річного жителя Одеси під час розповсюдження «закладок».

У чоловіка було виявлено та вилучено 53 пакета з наркотичною речовиною білого кольору. Також правоохоронці виявили 8 місць, в яких зловмисник зробив «закладки», де наркотичні засоби ще не забрали покупці.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці також викрили 30-річного спільника наркоторговця, з яким останній разом проживав і займався розповсюдженням наркотиків.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі через імовірний приїзд "головного догхантера країни" пікетували управління поліції

«Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання наркоторговців було виявлено та вилучено 670 пакетів із психотропною речовиною. Кожен пакет містив по 5 доз», - повідомили в главку.

Загальна вартість вилучених наркотичних засобів становить майже 1 млн грн.

25 листопада до зловмисників застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Слідство триває.