За безпекою учасників будуть стежити близько п'яти тисяч силовиків / УНІАН

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Зокрема, за безпекою учасників будуть стежити близько п'яти тисяч поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України.

Згідно з представленими в Київську міську державну адміністрацію заявками, 1 грудня 2016 року в центральній частині міста і біля урядових будівель проходять масові заходи.

Відео дня

Заради безпеки мітингувальників, киян і гостей столиці, працівники поліції і Нацгвардії несуть службу в посиленому режимі. Всього до охорони громадського порядку залучено близько 5-ти тисяч правоохоронців.

Читайте такожУ Києві сьогодні пройде сніг, вдень до +1°

«Закликаємо громадян не порушувати законодавство і з розумінням ставитися до вимог правоохоронців щодо можливих перевірок. Особи, які будуть здійснювати правопорушення, будуть нести адміністративну або кримінальну відповідальність», – застерігає київська поліція.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні з 6.00 до закінчення заходів у столиці буде тимчасово обмежено рух транспортних засобів на вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Богдана Хмельницького до будинку № 3 на вул. Хрещатик); вул. Михайлівській (на відрізку від вул. Хрещатик до перетину з вул. Костьольною); вул. Архітектора Городецького, Ольгинській та Інститутській (відрізок від алеї Героїв Небесної Сотні до перехрестя вул. Інститутської із вул. Шовковичною).