У Дніпрі покращився стан 11-річного Сашка, який напередодні підпалив себе / скріншот

У Дніпрі покращився стан 11-річного Сашка, який напередодні підпалив себе, намагаючись повторити трюк блогера, йдеться у сюжеті ТСН.

Зазначається, що стан підлітка все ж важкий, хоча хлопця вдалося вивести зі стану опікового шоку. Також з'явилась надія, що його знімуть зі штучної вентиляції легенів.

Читайте такожВ Одесі зловмисник підпалив іномарку адвоката

«Почалися прояви опікової токсемії. Це коли токсичні речовини всмоктуються в кровоносне русло із опікових поверхонь. Наскільки буде виражена ця токсемія і які органи від цього постраждають наразі говорити важко», - сказав завідувач реанімації обласної дитячої лікарні Олександр Лацинський.

На заклики медиків здати кров для хлопчика відгукнулися десятки донорів. Школяр отримав 70% опіків тіла внаслідок самопідпалу. Хлопчик намагався повторити небезпечний трюк блогера, який побачив в інтернеті.

Нагадаємо, 26 грудня на Дніпропетровщині 11-річний хлопчик підпалив себе заради популярності в інтернеті. Підліток, беручи приклад з відеоролика популярного в інтернеті у блогера, вирішив наслідувати його приклад. 

"На жаль, все закінчилось трагічно - 11-річний школяр у тяжкому стані, з 60% опіків тіла, госпіталізований до лікарні», - йшлося в повідомленні.