npu.gov.ua

У вогні згоріло близько ста кілограмів рослинних та синтетичних наркозасобів, повідомляє прес-служба поліції у Львівській області.

Як повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області начальник слідчого управління полковник поліції Микола Самарчук, вартість спалених наркотичних засобів за цінами «чорного» ринку становить близько мільйона гривень.

Читайте такожНа Харківщині ліквідували виробництво опію

Відео дня
npu.gov.ua

«Сьогодні ми знищуємо речові докази у 181-му кримінальному провадженні. По даним кримінальним провадженнях притягнули до відповідальності близько 150-ти осіб. По усіх цих об’єктах в нас є рішення суду щодо знищення речових доказів», – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області начальник слідчого управління полковник поліції Микола Самарчук.

Читайте такожВ Одесі у наркоторговця та його спільника знайшли наркотиків майже на мільйон гривень

npu.gov.ua

Серед знищених наркотичних засобів: героїн, бупренорфін, амфетамін, метадон, трамадол, дезоморфін, канабіс, макова соломка, коноплі, опій та інші. Знищення наркотиків, вилучених з обігу, зазвичай відбувається двічі на рік.