Ілюстрація / REUTERS

Літак зі 148 пасажирами, які раніше застрягли в Об’єднаних Арабських Еміратах, вилетів із Дубаї до Києва. Про це повідомив посол України в ОАЕ Юрій Полурез, передає УП.

Близько 19:15 посол повідомляв, що на цей літак відкрили реєстрацію.

Читайте такожМЗС сподівається повернути додому до Нового року туристів, які застрягли в аеропорту ОАЕ: відкрито "гарячу лінію"

Відео дня

Раніше, посол повідомляв, що літак зі 109 українцями, які три доби чекали на відправлення додому в аеропорту, вилетів із Шарджі до Києва.

Він також заявляв, що літак вилетів близько 20:30. Крім того, за його словами, раніше у Дубаї відкрили реєстрацію для українців на інший літак. 

Як повідомляв УНІАН, більше ста українських туристів три доби не могли вилетіти додому з аеропорту міста Шарджа в Об'єднаних Арабських Еміратах. Про це на своїй сторінці у Facebook написала одна з застряглих туристів Марина Лук'янова.

Вона розповіла, що туристів тримають в терміналі і не розселяють.

"Air Arabia не спілкується з нами, туроператор Join Up не відповідає на дзвінки агентств. Вчора нашого консула ледь пропустили в аеропорт. Може МЗС ще щось зробити?" - написала турист. Раніше Лук'янова писала, що до прильоту в Шарджу українці 11 годин чекали на виліт з аеропорту Коломбо на Шрі-Ланці.