Лише 11 із 56 отримувачів

Про повідомляють представники фонду у мережі Facebook.

"На сьогодні листи надіслано 56 "е-декларантам", серед яких найбагатші депутати різних фракцій і груп, міністри, мери міст, очільники обладміністрацій, прокурори та навіть судді. Крім того наші звернення отримали 10 депутатів-майданівців, до яких ми вирішили звернутися у третю річницю Революції Гідності", - зазначається у повідомленні.

Читайте такожВолонтери записали зворушливе привітання бійців АТО з Новим роком: "Все буде добре, дуже-дуже скоро" (відео)

Відео дня

Також волонтери констатують, що лише 11 із 56 отримувачів "листів щастя", надіслали їм відповіді, хоча відповідно до Закону "Про звернення громадян" вони мали відповісти протягом місяця з дня отримання листа.

У свою чергу надали допомогу лише троє із них. А саме: Голова Дніпропетровської ОДА Валентин Різниченко (передав тепловізор «Народному тилу»), депутат ВРУ Ганна Гопко (зазначила у листі, що перерахувала кошти на рахунок «Повернись живим»  і Старший слідчий департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Юрій Кривобок (допоміг у придбанні для проекту “Броня” 60-ти планшетів SamsungGalaxy Tab3 із додатковими картами пам'яті).

Як повідомляв УНІАН, у третю річницю початку Революції гідності в рамках акції "Е-десятина" волонтери звернулися до депутатів-активістів Майдану із закликом підтримати армію.